I'm PERSONAL WELLNESS COACH!

Name:
Email Address:
Phone Number:
Address:
HOW CAN I HELP U?: LOSE WEIGHT
GAIN WEIGHT
IMPROVE HEALTH
HEALTHY BREAKFAST
EARN EXTRA INCOME

This online form was provided by Freedback.

Wednesday, 18 January 2012

jumpa membe MDAB kat uitm lendu melaka!

17.januari.1012
alhamdulillah lepas jugak rndu aku kat kawan2 kelas aku masa pra dip dlu...huhu...
              aku pelik ramai yg terkejot bile nampak aku???st
   hahaha senanya aku x dijemput un datang,sbb aku sorng sesat kat shah alam hehe,
   yg lg wat aku pelik dorng ckap[ aku makin kurus??? wow teruja aku,hehe...senanye aku skrng just amalkan healthy breakfast n dinner je,aku gantikan ngn SHAKE HERBALIFE...alhamdulillah,tenaga aku luar biasa,aku trun 2kg skrng hehe
    tp kan first aku datang ingatkan aku jadi tunggul je kat sana,rupenye ramai yg tegor aku n kenal aku..sangat2 wat aku bersalah nape lah aku tersesat kat shah alam hehehe
   thanks 2 nabil,farah,fatihah,afiqah,tini,mail,fadzrina,n sume lah kawan2 kelas ku,x juga kepada acap ustaz,mira n teha hehehe..harap2 ade la event lagi kat sana,leh la aku dtang lagi hehe ape un aku happy sngat dapat jmpe korang n share ape yg aku wat skrng ni...kpada ayennnnnnn sian dapat dngar sore ktorang je same juga si fadhle...ape un kte aku berjumpa lagi jugak kan3? hahhahaha
    ape un aku harap kawan aku cuti sem dapat join aku bercuti ngn herbalife bulan april ni...ZERO 2 HERO!!

      sampai lar ni je la cter aku hari ni..hehe ape un aku baru2 tau wat blog ni,so harap2 rmai la dpat dngar isi hati aku ni hehe..assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment